Ring til os på 29 72 06 77

Priser

Jeg anbefaler at indlede et terapiforløb med en 3-timers opstart, for at få det fulde overblik over mål og udfordringer i forløbet. Læs mere her.

Individuel psykoterapi

  • Opstart af behandling (180min): 2300kr.*
  • Almindelig session (60min): 900kr.
  • Samtale med deltagelse af pårørende (60min) 900kr.

*Opstartsamtalen kan kortes af efter behov, prisen er 900kr for første time og 700kr for efterfølgende. Der er dog størst effekt af tre timers samtale.

Ved afbud
Afbud meldes inden kl 16 dagen inden en samtale, så det er muligt at tilbyde tiden til en anden. Ved senere afbud eller udeblivelser, opkræves 450kr.

Tilskud til behandling
Medlemmer af “danmark” kan få tilskud på 300kr. pr session, dog maksimalt 7200kr pr. år, hvis de opfylder kriterierne for henvisning via sygesikringen. Kriterierne har nogle begrænsninger i forhold til alder ved behandling for angst og depression, så læs gerne de præcise kriterier her, eller ring og spørg mig, om du kan få tilskud.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, hvillket betyder at du selv betaler for hele behandlingen. Selvom det er dyrere økonomisk, er der flere gode grunde til at fravælge den behandling som regionen giver tilskud til. Læs om dem her.

Hvis dit forsikringsselskab eller din arbejdsplads har aftale med Psykolognet, kan de henvise til gratis behandling hos mig.

Nogle forsikringsselskaber er villige til at lade deres medlemmer frit vælge psykolog. Det varierer meget fra selskab til selskab i hvilket omfang de støtter op om behandlingen.

Sundhedsforsikring
Flere forsikringsselskaber lader deres kunder selv vælge behandler. Jeg er desuden tilknyttet Dansk Krisekorps, som formidler kontakt til behandlere for en lang række større private og offentlige virksomheder. Kontakt dit forsikringsselskab for at få at vide om du kan få dækket dine behandlingsomkostninger hos mig.

Parterapi

Samtale af 1,5 time
1500kr.

 

Supervision
Psykologer

1 person (1 time):
1000kr.
2 personer (2 timer):
1000kr. pr. person

Ved supervision af andre faggrupper aftales prisen individuelt.

Statusattester og vurderinger

Attest

Fx. bekræftelse af igangværende forløb:
762kr. inkl. moms

 

Psyk 121, aktuel situation

Igangværende forløb:
1270kr. inkl. moms

 

Psyk 131, psykologisk vurdering

Igangværende forløb:
3556kr. inkl. moms
Afsluttet forløb:
4572kr. inkl. moms
Opstart af ny sag:
6604kr. inkl. moms

 

Priserne afspejler tidsforbrug i forbindelse med udredning, evt. indhentelse af ekstra oplysninger og tilbagemelding til klienten. Priserne følger honoraraftalen mellem KL og Dansk Psykologforening, og opdateres i overensstemmelse med denne.

Statusattester og vurderinger

Attest

Opstart af behandling (180min):
2300kr.*
Almindelig session (60min):
900kr.
Samtale med deltagelse af pårørende (60min)
900kr.

*Opstartsamtalen kan kortes af efter behov, prisen er 900kr for første time og 700kr for efterfølgende. Der er dog størst effekt af tre timers samtale. Afbudspris 450kr”

Kunder med sundhedsforsikring i Skandia får dækket udgifterne til 8 samtaler hos mig via PsykologNet.

Samarbejdspartnere

Har du brug for hjælp?

Af hensyn til beskyttelsen af dit privatliv, bør du dog ikke dele personfølsomme oplysninger på skrift. Brug kun kontaktformularen til at aftale tider eller til korte praktiske oplysninger. Kontakter du mig for første gang, så husk at angive dit telefonnummer så jeg kan ringe dig op.