Ring til os på 29 72 06 77

Supervision

Supervision til psykologer

Jeg tilbyder supervision til psykologer på vej mod autorisation. I supervisionen tages der udgangspunkt i videooptagelser af dine egne sessioner, hvilket giver mulighed for at arbejde med det ubevidste dynamiske samspil mellem dig og din klient. Øget opmærksomhed på den ubevidste dynamik i terapien, vil gøre dig i stand til at intervenere hurtigere og mere effektivt overfor din klient. Det er min erfaring fra tidligere forløb, at supervision med udgangspunkt i ISTDP, også er særdeles brugbart ved supervision af andre behandlingsformer, især forløb der virker fastlåste eller vækker frustrationer.

Læs om reglerne for psykologer og supervision på psykolognævnets hjemmeside.

​Se priser for supervision her.

Supervision til andre faggrupper

Som supervisor, kan jeg byde ind med specialviden inden for psykiatri, diagnostik, arbejde med andre kulturer og terapi. Jeg tager udgangspunkt i den opgave og de rammer som du/I har. Supervisionen kan også dreje sig om hvordan arbejdet påvirker en personalegruppe.

​Prisen for supervision af andre faggrupper kan variere afhængigt af opgavens indhold og størrelsen af gruppen, og aftales derfor individuelt.

Tilbagemeldinger fra tidligere supervisander

Har du brug for hjælp?

Kort tekst omkring hvorfor man skal kontakte dem

[ninja_form id=”2″]