Ring til os på 29 72 06 77

Udredning

En udredning kan eksempelvis bruges til at beskrive en persons psykiske tilstand, behov for behandling eller støtte, eller til at vurdere potentialet for behandling og helbredelse i forbindelse med psykiske lidelser.

​Oftest er det kommunen der anmoder om beskrivelser eller vurderinger af borgere, fx. i forbindelse med sygdomsforløb for bedre at kunne yde den optimale sociale indsats.

​Da psykologsamtaler er omfattet af tavshedpligten, skal der først indhentes tilladelse fra borgeren før psykologen må udtale sig.

​Der skelnes generelt mellem en beskrivelse (PSYK 121) og en vurdering (PSYK 131). I sidstnævnte er der mulighed for at komme med skøn for fremtiden, mens beskrivelsen fremlægger data frem til seneste kontakt.

​Udover selve vurderingssamtalen eller -samtalerne, afsættes der tid til en dialog med den undersøgte før og efter udredningen.

​For at kunne garantere en høj faglig standard, udfører jeg ikke intelligenstest eller neuropsykologiske undersøgelser, og forbeholder mig ret til at afvise opgaver, der ligger uden for mit kompetenceområde.

​Prisen for en udredning afhænger af om der ønskes en beskrivelse eller vurdering, og af mit forhåndskendskab til borgeren. Se priser her.

​Læs mere om det socialpsykologiske samarbejde, på Dansk Psykologforenings hjemmeside.​

Klinik

Har du brug for hjælp?

Af hensyn til beskyttelsen af dit privatliv, bør du dog ikke dele personfølsomme oplysninger på skrift. Brug kun kontaktformularen til at aftale tider eller til korte praktiske oplysninger. Kontakter du mig for første gang, så husk at angive dit telefonnummer så jeg kan ringe dig op.

[ninja_form id=”2″]